Har du spørgsmål til DayDose, som ikke er nævnt her?
Så send os en besked eller spørg på dit apotek.

DayDose er ikke et lægemiddel, men et kosttilskud. Derfor kan det frit købes uden recept. Ifølge EU-lovgivningen falder kosttilskud inden for kategorien “mad”.

DayDose er en nytænkende og komplet løsning inden for kosttilskud. DayDose består af en bred vifte af vitaminer, mineraler, fiskeolie, Q10 og andre næringsstoffer. Emballagen er udformet således, at dagens dosis befinder sig under en snip – der nemt fjernes. DayDose er praktisk både hjemme og på farten.

Vi anbefaler, at DayDose tages i forbindelse med et måltid, eller i løbet af dagen. DayDose bør ikke tages lige før sengetid eller om natten.

For DayDose er bæredygtighed vigtigt. Emballagen fra 7 dages æsken kan derfor genbruges, når indholdet er brugt. Vi anbefaler, at du fortsætter med at bruge æsken og genopfylder den med indlæg fra 28-dages refill pakken. På den måde gør du ikke kun noget for miljøet, men også noget for din tegnebog.

Omega-3 fedtsyrer er en gruppe af polyumættede fedtsyrer. Den mest almindelige langkædede omega-3-fedtsyre i kosten er eicosapentaensyre (EPA), docosahexaensyre (DHA) og linolensyre (ALA). ALA kan omdannes til EPA og DHA i kroppen. Disse fedtsyrer bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk, en normal hjertefunktion og en normal hjernefunktion.

DAYDOSE ™ er et produkt af ABACUS MEDICINE. Alle DayDose produkter er fremstillet og pakket i EU.

Alle DayDose produkter er laktose-fri og kan derfor problemfrit benyttes af mennesker med laktoseintolerans.

Hvis du er gravid eller ammer, bør du konsultere din læge, inden du bruger DayDose. Nogle ingredienser kan nemlig påvirke andre medikamenter, du tager. Som gravid eller ammende bør du altid søge godkendelse hos din læge, før du tager kosttilskud.